Climeleon Wave, geluiddempende omkasting voor warmtepompen

- Toebehoren

Mooi gedempt

Van het rendement en comfort van warmtepompen zijn steeds meer mensen overtuigd. Maar soms kan het geluid als storend worden ervaren, bijvoorbeeld als de buitenunit zich in de buurt van een slaapkamerraam, op het terras of dicht bij de buren bevindt. Bovendien is niet iedereen gecharmeerd door het zicht van een warmtepompbuitenunit tegen de gevel, in de tuin of op het dak. 

Climeleon biedt de perfecte oplossing met geluiddempende design omhulsels die bovendien het rendement van het toestel volledig intact laten. Hierdoor kan een warmtepomp op meer plaatsen worden toegepast. Dankzij het sobere en strakke design past de Climeleon Wave zowel in eigentijdse als in klassiekere omgevingen.

Ingenieus ontwerp

De Climeleon Wave verlaagt het brongeluid met minstens 7dB(A) en staat zo garant voor hoge geluiddemping met minimale impact op het systeemrendement van de warmtepomp. Het doordachte design en de grote ventilatieopeningen zorgen ervoor dat verse lucht optimaal wordt aangevoerd; de Climeleon ‘ademt’ zuiver en verzekert zodoende ook een hoog werkingsrendement van de warmtepomp.

De Climeleon Wave is gebouwd uit duurzame kunststof (zwart) met hoge UV-bestendigheid en is beschikbaar in vier varianten met dezelfde voetafdruk maar een verschillende hoogte voor de meest courante warmtepomp buitenunits in de markt.  

Je vindt alle informatie op de Climeleon website. Je kan er meteen ook berekenen hoeveel decibels je kan dempen in jouw specifieke situatie met de handige Decibel Calculator. Daarnaast kan je snel en eenvoudig de geschikte Climeleon Wave cover vinden met de Configurator.

> Lees meer op de Climeleon website

 

Contact met een Novaya-installateur Laat hier je contactgegevens achter