WONINGEN (NIEUWBOUW)

Actief wonen is de toekomst: de combinatie van een goede isolatie, een ventilatie met een minimaal warmteverlies en een energiezuinige verwarming. Zo bekom je een hoog wooncomfort met een lage energiefactuur.
De EPB-norm voor nieuwe huizen wordt constant verscherpt. Omdat onze producten gebruik maken van natuurlijke energiebronnen zoals lucht en zon ben je verzekerd van een energiezuinige en duurzame woning.

Centrale verwarming en koeling

Centrale verwarming en koeling

In de doorsnee woning gaat één derde van het energieverbruik op aan verwarming. Kies daarom voor verwarming met hernieuwbare energie en warmteafgifte met lage watertemperaturen. Novaya warmtepompen zijn energiezuinig, hebben een ongekend hoog rendement en zijn bovendien milieuvriendelijk.

Sanitair warm water

Sanitair warm water

Met de Thermastage warmtepomp kan je ook heerlijk en energiezuinig baden en douchen.

Zwembad en jacuzzi

Zwembad en jacuzzi

Overweeg je de plaatsing van een buitenzwembad of jacuzzi? Denk dan ook aan het energieverbruik, want een zwembad of jacuzzi verwarmen met primaire energie zoals aardgas of stookolie kan aardig oplopen.

Toepassingen voor appartementen

Toepassingen voor appartementen

Ook voor appartementen biedt Novaya duurzame totaaloplossingen voor verwarming, koeling en sanitair warm water. Met een Thermastage lucht-waterwarmtepomp haalt een goed geïsoleerd appartement met vloerverwarming makkelijk het vereiste E-peil, en je hebt geen gasaansluiting meer nodig.

Contact met een Novaya-installateur Laat hier je contactgegevens achter