Verwarming en koeling

Verwarming en koeling

Als je renoveert, doe het dan meteen duurzaam. Kies daarom voor een laag-temperatuur verwarmingssysteem en verwarming met hernieuwbare energie. Onze warmtepompen zijn energiezuinig, hebben een hoog rendement en zijn milieuvriendelijk. 

Kies voor een laag-temperatuur verwarmingssysteem

Voor renovatiewoningen met laag-temperatuur convectoren biedt de Thermastage een duurzame energieoplossing. Met een Thermastage lucht-waterwarmtepomp baad je in warmwatercomfort. De buitenunit pompt natuurlijke warmte in het water van convectoren, radiatoren en vloerverwarming. Hierdoor is deze warmtepomp een duurzaam en compleet laagtemperatuur verwarmingssysteem, ook voor renovatie. Je kan bovendien even energiezuinig douchen dankzij het geïsoleerde opslagvat voor sanitair warm water.

AircoHeaters voor installatiegemak en comfort

Beschikt je woning niet over vloerverwarming of energievriendelijke radiatoren, en verkies je een verwarmingsysteem dat geplaatst kan worden zonder veel kap- en slijpwerk, dan kan je opteren voor een lucht-luchtwarmtepomp van General. 

De energiezuinige AircoHeaters van General zijn ideaal voor ruimtes waar niet continu verwarmd moet worden, bijvoorbeeld slaapkamers, een kantoor, een atelier, een veranda of een zolder. Tijdens warme zomerdagen kan je deze ruimtes koelen in de airconditioning modus.

AircoHeaters zijn ook bijzonder geschikt voor woninguitbreidingen zoals zolderkamers en veranda’s omdat het systeem onafhankelijk van je bestaande cv-installatie werkt en het niet nodig is om radiatorleidingen aan te leggen en extra collectoren te voorzien.

> Lees meer over General AircoHeaters voor één ruimte

> Lees meer over General AircoHeaters voor meerdere ruimtes

> Lucht-lucht of lucht-water? Lees meer.

 

Contact met een Novaya-installateur Laat hier je contactgegevens achter