OVER NOVAYA

Novaya is het nieuwe kwaliteitsmerk van Thercon dat maar één doel heeft: een geweldig binnenklimaat bieden met een laag energieverbruik en focus op “hernieuwbaar”. Meer dan 400  installateurs staan iedere dag voor u paraat.

Het merk Novaya

Het merk Novaya

Novaya is het nieuwe kwaliteitsmerk van Thercon dat maar één doel heeft: een geweldig binnenklimaat bieden met een laag energieverbruik en focus op “hernieuwbaar”.

Invoerder Thercon

Invoerder Thercon

Thercon is exclusief importeur van General warmtepompen en aircosystemen in de Benelux. Sinds januari 2016 is Thercon ook exclusief verdeler van Clivet-systemen voor klimaatregeling, verwarming, luchtzuivering en luchtverversing in België en Luxemburg. Daarnaast ontwikkelen we ook zelf nieuwe technieken onder het kwaliteitsmerk Novaya.

Installateurs

Installateurs

Kwaliteit zit niet alleen in performante en energiezuinige toestellen, maar ook in advies, professionele plaatsing en service. Om die kwaliteit integraal te bewaken, werken wij uitsluitend met door ons opgeleide installateurs. Meer dan 400 installateurs in de Benelux staan iedere dag paraat voor advies, plaatsing en service.

Contact met een Novaya-installateur Laat hier je contactgegevens achter